BYT GYM NU

Skrivet 26 september 2011 av Najaden

Är Du trött på ditt gym? Byt till oss på Najadens Fitness Center och vi lovar att du inte kommer att bli besviken! Vi är så säkra på vår sak att vi erbjuder dig att träna UTAN KOSTNAD hos oss tills ditt nuvarande avtal går ut. Alltså, låt säga att du har 1,2,6 eller 24 månader kvar på ditt andra gym. Då bjuder vi dig på dessa om du tecknar ett avtalskort på minst 24 mån hos oss.

Vi är en av Sveriges mest kompletta anläggningar med ny och fräsch miljö, som skapar upplevelser för alla åldrar. Hos oss finner du de traditionella och senaste träningsredskapen. Med 46 gruppträningspass i veckan och 27-års branchvana vet vi vad Du vill ha!
Tillsammans skapar vi just den här variationen och efterfrågan. Läs gärna mer om våra gruppträningspass under fliken träningsutbud.

Kontakta gärna Gustav Pettersson på telefon 072-2519399 eller via mail gustav@najadensgym.se - så berättar han mer om detta erbjudande eller hjälper dig att komma fram till vilken lösning som är bäst just för dig. Kontakta honom för frågor, rundvisning, provträning, assistans i gymmet eller dylikt.

Vårt mål är att uppnå DITT!

Arkiv Nyheter i korthet