NAJJANTÄVLINGEN 1 – GRATTIS ANN-SOFIE

Skrivet 26 mars 2012 av Najaden

Med 37 tävlingsbidrag är historiens första Najjantävling är avklarad och den historiska vinnaren av tävlingen och Najaden väskan blev Ann-Sofie Thunström efter en omröstning bland personalen på Najadens Gym. Vi på Najadens Fitness Center vill tacka alla som har bidragit till tävlingen och motiverat och hjäpts åt att tillsammans skapa en roligare träningsmiljö att vistas i! Det vinnande bidraget lyder:

”Min motivation är mig själv, och mina vänner. När jag ser hur mina vänner och folk på gymmet puscha sig själv det lilla extra, och om man får något ord att ” några reps till orkar du! ” det är då intsinkten kommer in att fan jag orkar det här!

Varje morgon när jag vaknar och vet att jag åker till gymmet, möts av ”najjan familjen” får puschande o stöttande ord på vägen in möts av alla glada motionärer, unga som gamla känner jag sinnesro! Sätter på mig mina lurar och går in i min egna värld där jag ger gärnet.

” Tears will get you sympathy, sweat will get you result! ”

Vill man något med sin träning, har ett mål, eller helt enkelt bara vill ha ett bra välbefinnande så kommer man långt på bara sin vilja. Min tro är, att man kan allt bara man vill det tillräkligt mycket!

Kör hårt allesammans, och tro på er själva!”

Tack för din fina motivering Ann-Sofie till ”Vad motiverar dig” och vi är alla säkra på att du lyckats motivera många läsare om att träna hårdare och oftare!

Kommentera

Arkiv nyheter