GRATTIS JENNIFER OCH EMELIE

Skrivet 8 december 2011 av Najaden

 

I helgen gick Luciapokalen av stapeln i Göteborg. Det är en årlig fitnessfestival som bara blir större och större både tävlings- och publiksmässigt. För Najadens Fitness Center tävlade våra stjärnor Jennifer Palm och Emelie Rydén och som dom gjorde det! Tjejerna tävlade i Body Fitness vilket är en fitness tävling för tjejer där helheten bedöms, fokus ligger på att man lyckats träna upp kvinnliga muskler och har en väldeffad och symmetrisk kropp. Man ska se hälsosam ut, ha fin färg och hudtonus och självklart hjälper ett leende på läpparna. Man tävlar i tre olika ronder, i den första ronden med svart bikini och inga smycken för att domarna ska kunna kunna jämföra alla tjejer med samma utgångsläge då tjejerna ser så likadana ut som möjligt. I rond två bär tjejerna baddräkt i valfri färg och smycken är tillåtet. Rond  tre är final och dit går sex stycken, fortfarande med valfri baddräkt och smycken. I alla ronder poserar man framifrån, en kvartsvändning till höger för att visa vänstra sidan, visa baksidan, en kvartsvändning igen för att visa högra sidan och avslutar med framifrån igen – alltså ansikte mot domarna.

Jennifer tävlade i den långa klassen, med hela 31 stycken deltagare. Jennifer kom tyvärr inte med som topp 15 men då måste man h ai åtanke vilket fantastiskt startfält hon ställdes emot. Jennifer var en stjärna på scen, allting var perfekt. Vi som satt i publiken tyckte helt klart att allt var så bra det bara kunde. Jennifer tävlade i fjol också och om man ska jämföra med årets prestation var detta ett STORT steg i rätt riktning. Mycket tack vare hennes Coacher Peter Österberg och Malin Arvidsson som lyckades fylla ut de tomrum som saknades året innan med framförallt förberedelser och den mentala delen vilket jag vet var till en stor hjälp. Jennifer sa just innan tävlingen att årets känsla var oerhört mycket bättre tack vare just det, färgningen, sminket, och håret var bokat redan innan hon åkte ner och hon kunde fokusera helt och hållet åt uppgiften att se så bra ut som möjligt uppe på scen. Och så vacker hon var!’

Emelie tävlade i mellanklassen, med 17 stycken deltagare. Det var Emelies första tävling, svårt att tro då man såg henne uppe på scen samt då man läste i resultatlistorna. Emelie såg helt fantastisk ut uppe på scen även hon och hon kammade hem en 8:e plats, vilket är helt otroligt. Emelie säger själv att hennes mål var bara att genomföra tävlingen utan fiaskon, och jag tror att hon blev själv rätt överraskad då det gick så bra som det gick, men vi som satt i publiken förstår helt klart domarna. Det såg riktigt bra ut:) Emelie har tränat några gånger på Najadens Gym under hennes satsning framförallt tränat posering med Jennifer i lilla salen.=)

Båda tjejerna gjorde så otroligt bra ifrån sig i helgen och Najadens Fitness Center tog över Göteborg både på scenen och i publiken. Tjejerna tackar så mycket för alla som var där och kollade och hejjade på dom. Men det är vi som ska tacka och medföra hur stolta vi på NFC var då speakerna ropade upp ”Najadens Fitness Center…” och så kommer ni vackra skapelser upp på scen!  Nu är det semester som väntar för båda två, med tillåtelse att äta och dricka precis vad dom vill. Det unnar vi er och hoppas att ni njuter av era framgångar! Tack för inspirationen och motivationen ni ger oss alla andra genom att bevisa att man kan lägga upp och sträva efter mål! Ni är grymma.

Kolla gärna Jennifers och Emelies blogg genom att klicka på länkarna

BRA JOBBAT TJEJER OCH LYCKA TILL I FORTSÄTTNINGEN!

// Najadens Fitness Center genom Gustav Pettersson

Kommentera

Arkiv nyheter