MAX SPRANG FÖR NAJADEN

Skrivet 11 oktober 2011 av Najaden

I helgen gick Hellas Loppet i Nacka av stapeln. Najadens Fitness Center representerades utav ingen mindre än Max Pisano. Han tog sig runt på 48 minuter och sprang loppet tillsammans med sin duktige mor, Anna, som även hon tränar mycket på Najaden. Max är som många vet en utav ägaren Salvas söner och axlade just hans fars och Najadens 27 åriga mantel oerhört väl. Jag menar inte att Salva är en omtalad och prisbelönt löpare utan mer en ödmjuk och målinrtiktad gymägare. Max fyller 17 år imorgon onsdag 12/10 och har spenderat lika mycket tid av sina 17 år på Najadens Gym som han gjort hemma, Najadens Gym har varit hans andra hem med andra ord.

Max säger själv att Hellas Loppet gick mycket bättre än han förväntat sig då han inte löptränat på ett halvår. Att löpa Hellas Loppet var mer av en rolig grej och att han nu fått upp ett intresse för konditionslopp och framförallt tävlingar. Att springa för Najadens Gym var en självklarhet för att han ville göra sin far stolt. Hans långsiktiga mål är att satsa lite mer på att tävla och framförallt springa för Najaden under tre nya tävlingar nästa år. Max avslutar med att säga att det är dags att satsa på löpningen nu och uppmuntrar andra att göra detsamma, att tävla och lyckas med ett mål är uppmuntrande och skapar en starkare glädje till träningen!

Vi på Najadens Fitness Center säger tack och grattis för ditt fina deltagande i Hellas Loppet samt ett ännu större grattis på din stora dag imorgon!

Kommentera

Arkiv nyheter