NAJJANTÄVLINGEN – VAD MOTIVERAR DIG?

Skrivet 21 februari 2012 av Najaden

Historiens första Najjantävling har gått av stapeln. Du kan vinna genom att dela med dig av ditt bästa tips att motivera dig att komma iväg och träna!

Vi är påväg mot ljusare tider, vilket bidrar till mer energi och ork. Men för många är det ändå inte lika lätt att motivera sig att ta sig iväg och träna – eller ens att ta …sig upp ur sängen på morgonen. Fast de flesta av oss vet att ökad energi och kraft brukar vara en trevlig effekt av ett träningspass. Så fram till 12/3 kör vi en trevlig motivationshöjande tävling här på Najadens Fitness Centers Facebook-sida, så se till att delta och på så sätt motivera varandra till större träningsglädje!

Tävlingsuppgift:

Vi vill ha ditt bästa tips om hur just DU peppar dig att faktistk ta dig iväg och träna när det känns som motigast, mörkast och kallast. Då det kanske är lätt att välja att ligga kvar i sängen/soffan istället. Det kan t.ex vara en känsla, musik, bild eller en tanke… Var kreativ och dela med dig av din motivation!

Gör så här för att delta i tävlingen:

1) Gilla Najadens Fitness Center på Facebook.
2) Delta i detta event genom att välja ”Jag kommer”.
3) Skriv ditt bästa motivationstips (se ovan) i denna eventsidas logg .
4) Dela eventet i din logg och bjud in dina vänner att delta.

Vad vinner man?

Måndag 12/3 drar vi 1 st vinnare som vi anser har lämnat det bästa tipset här på eventsidan om hur man motiverar sig själv (och alla andra) att ta sig iväg och träna även en mörk och kall vinterdag, när det kan kännas lite extra motigt.

Vinnaren får en försenad julklapp i form av en superfin Najadens Fitness Center väska till ett värde av 599 :- ! Otroligt rymmlig och behändig Najaden väska av högsta kvaliteé!

Låt oss nu hjälpa varandra genom att dela med sig av motivationen och träningsglädjen :)

Kommentera

Arkiv nyheter