NAJADENS FC

I våra 1300 m2 stora lokaler, kan Du alltid vara säker på att det finns plats för Dig. Vi ligger nära Haninge Centrum – Ett stenkast från pendeltåg och buss.
Sedan 1984 har anläggningen drivits av Renato, Salva och Michael. Historien under dessa år är lång och händelserik, men har idag givit struktur åt den grund som träningsanläggningen bedriver med sin stora erfarenhet och kunskap.

I våra nyrenoverade lokaler vill vi skapa en modern mötesplats för killar och tjejer, kvinnor och män i alla åldrar. Vi har satsat på ljussättningen i våra lokaler. I gruppträningssalen finns många ljus- och färgeffekter, som du endast kan se hos oss och på Globen! I gymet använder vi dagsljusbelysning.

Vårt mål är att Du kommer att träna regelbundet, långsiktigt, varierat och samtidigt ha roligt tillsammans med oss här på Najaden.
Att du som kund mår bättre, blir piggare och gladare och känner dig tillfredsställd och motiverad av vårt utbud och våra tjänster. Vi vill helt enkelt att Du som kund får träning som en del av din livsstil.

Vi på Najadens Gym stödjer 100% REN HÅRDTRÄNING

 

Välkommen!