Våra PT:s

Anton Engström, 28 år, Licensierad personlig tränare S.A.F.E

Jag har tidigare spelat innebandy i 10 år, och fotboll i 5 år. Hittade till gymmet för snart 7 år sedan. för utvecklas inom mina bollsporter, och sedan dess har jag varit fast i styrketräningen, Jag är licensierad Personlig tränare och Styrketränings instruktör hos SAFE. Med stor kunskap inom idrott, styrketräning och kost kommer jag tillsammans med dig att sätta upp realistiska mål med din träning, och sedan med mitt lugna men målmedvetna sett att hjälpa dig att uppnå dem.

Träning är den bästa investeringen du kan göra i dig själv!

Kontakta mig på:  070-7984355 eller mail: anton@najadensgym.se


Anna Wikström, 44 år, licensierad personlig tränare S.A.F.E

Jag är f.d. friidrottare på landslagsnivå, fitnessfive-tävlande och löpare. En tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna som älskar att träna allt från tung styrketräning till tuffa konditionspass och avslappnande yoga. Jag gillar framförallt funktionell träning som gör dig stark och uthållig. Vi måste vårda vår kropp och utsätta den för aktivitet för att må bra. Själv älskar jag naturen och speciellt vintern då man kan åka skidor på stora berg med feta skidor i meterdjup lössnö. Som PT tycker jag att det är viktigt att vara lyhörd för kundens önskemål och visioner. Kunden ska få valuta för de pengar de investerat i träningen så därför erbjuder jag kunden högintensiv och varierad träning i 60 minuter. Varje minut räknas och efter avslutat pass ska man känna att man gett sitt yttersta och flyttat gränsen och kommit en bit närmare målet!
Lever efter mottot: ”Den som haft mest kul när den dör vinner”

Kontakta mig på: 070-5161419 eller mail: anna@najadensgym.se

Katrin Eklund, 47 år, Licensierad personlig tränare, Löpcoach, Spinning, GRIT Strength, BootCamp & Cirkelinstruktör,

Jag är utbildad personlig tränare, Löpcoach, Spinning-, GRIT Serie- och BootCampinstruktör!

Jag är utbildad personlig tränare och spinningsinstruktör! Som personlig tränare är jag positiv, ansvarsfull och engagerad till 100 %. Kunderna känner engagemang och gör sitt yttersta, för att uppnå sina uppgivna mål tillsammans med mig.

Vilka övningar vi använder oss av beror givetvis på vilket mål du har med träningen. Vill du bygga muskler? Vill du gå ner i vikt? Vill du träna av hälsoskäl? Oavsett målet med träningen, skapar jag ett skräddarsytt träningspass efter dig och dina behov som kommer hjälpa dig att få bästa, tänkbara resultat.

Fördelen med att anlita mig är att jag är social, motiverande och inspirerande för människor i min omgivning. Jag motiverar mina kunder till framgång oavsett vilken nivå de startar ifrån, tränad eller otränad! Mitt mål är att du ska må bra, längta efter nästa träningspass, både tillsammans med mig eller när du tränar själv!

Intressera dig för din framtid, du kommer tillbringa resten av ditt liv där!

Kontakta mig på: 0701-900636 eller mail: katrin@najadensgym.se