STARTA DET NYA TRÄNINGSÅRET PÅ NFC

Skrivet 5 januari 2012 av Najaden

Najadens Fitness Center vill hälsa alla ett Gott nytt år och har känslan om att det komer bli ett fantastiskt sådant. Vårat nyårslöfte är att erbjuda dig det bästa på det vi är bra på, det vill säga träning. Vi kommer göra vårat yttersta för att sprida träningsglädje och motivera dig till att prestera ditt yttersta på gruppträningspassen och i gymmet, hålla en fräsch och trivsam miljö för dig att vistas i och tillsammans ska vi skapa det fitness center ni efterfrågar. Vårt mål på Najadens Gym är att uppnå era och i år satsar vi mer och större än någonsin!

Med 44 gruppträningspass i veckan kan du hitta den bredd och variation du frågar efter med gruppträningen, det finns även möjlighet för dig som tillbringar mycket tid i gymmet att hitta ett pass som passar dig! Varför inte lova dig själv att i år är det dags för lite förändringar i ditt liv och testa något nytt! Lite variation av din träning mår din kropp bra utav och vi erbjuder just det, kolla vårat vårschema under scheman till höger.

Du kanske har kört fast lite eller känner att du behöver lite ny motivation och inspiration eller rent av bara kanske behöver någon som pushar dig till dina gränser och bortom? Vi är lyckligt lottade på Najadens Gym att ha en grym grupp Personliga Tränare som jobbar hos oss och dom jobbar för att att nå dit du vill eller det du eftersträvar med din träning. Tveka inte på att klicka under fliken för Personlig Träning för mer information eller kontakta någon utav dom för gratis konsultation där du får veta mer av vad det innebär för dig och vad ni tillsammans kan göra för dina mål!

Är du intresserad eller har du en kompis, man, hustru, flickvän, moster eller dylikt som jättegärna vill komma igång och prova på att träna eller har frågor kring hur det fungerar om man skulle vilja träna hos oss? Tveka då inte på att kontakta vår medlemsrådgivare Gustav Pettersson på 072-2519399 eller via mail gustav@najadensgym.se som hjälper han gladeligen er att komma igång samt erbjuder dig provträning utan kostnad!

Välkommen ner till Najadens Gym och hjälp oss att tillsammans inviga det nya träningsåret!

Väl mött, hela personalen på NFC

Kommentera

Arkiv nyheter